Password Protect Directories   

از دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی
پرش به: ناوبری، جستجو

Password Protect Directories چیست ؟

اگر شما در هاست خود فایل‌هایی را دارید که مایل نیستید هر کاربری به این فایل‌ها دسترسی داشته باشد. بهترین و ساده‌ترین عمل تخصیص یک رمزعبور برای پوشه مربوطه می‌باشد.

Cpanel این عمل را توسط Password Protect Directories به ساده‌ترین شکل در اختیار شما قرار می‌دهد.

طریقه عملکرد

به مدیریت Cpanel وارد شوید و گزینه Password Protect Directories را در مجموعه Security بیابید و بر روی آن کلیک کنید.

یک پنجره همانند تصویر زیر برای شما نمایش داده می‌شود.

Password Protect Directories 01.png

در این تصویر دوگزینه با رنگهای سبز و آبی از یکدیگر تفکیک شده‌اند.

با انتخاب گزینه هایلایت شده سبز کلیه پوشه‌های هاست به شما نمایش داده می‌شود. تمامی پوشه‌های موجود در پوشه public_html به شما نمایش داده می‌شود.

با انتخاب گزینه هایلایت شده آبی شما می‌توانید در کادر زیرین، آدرس سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر شما چند Sub Domain و یا Addon Domain داشته باشید در لیست کشویی زیرین این گزینه می‌توانید سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید.


حال تصویر زیر را مشاهده کنید.

Password Protect Directories 02.png

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید لیستی از تمامی پوشه‌های موجود در هاست در حال نمایش می‌باشد. در این مثال، ما برای پوشه mamboserver شناسه و رمز‌عبور تعریف می‌کنیم.

برروی نام پوشه mamboserver کلیک می‌کنیم. توجه : کلیک بر روی آیکن پوشه در مقابل نام محتویات (فایلها و پوشه‌های موجود( پوشه مورد نظر را نمایش می‌دهد.

پس از کلیک بر روی نام پوشه تصویر زیر نمایش داده می‌شود.


Password Protect Directories 03.png

یک کادر با رنگ آبی هایلایت شده است. در این کادر کلیک کنید. این کلیک به آن معناست که شما مایلید برای این پوشه شناسه و رمزعبور تخصیص دهید.

کادر مشخص شده با رنگ سبز در تصویر برای نامگذاری می‌باشد. شما قادر هستید برای این رمزگذاری نام تخصیص دهید. شما می‌توانید در این کادر چیزی ننویسید.


حال زمان آنست که شناسه‌ها و رمزعبورها را ایجاد کنید.

در کادر نارنجی رنگ شناسه مورد نظر خود و در کادرهای زرد رنگ رمزعبور مربوط به شناسه را بنویسید. سپس برروی کلید Add/modify authorized user کلیک کنید تا شناسه ایجاد گردد.

توجه : شما می‌توانید شناسه‌های مختلفی ایجاد کنید.

تمامی شناسه‌های ایجاد شده در کادر قرمز رنگ نمایش داده می‌شوند.


--پسرمهربون ‏۹ ژوئیهٔ ۲۰۰۹، ساعت ۰۷:۲۷ (UTC)

8.pngاستفاده از مطالب دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی با ذکر منبع ( دانشنامه جوملا فارسی ) و لینک مستقیم به http://docs.joomlafarsi.com بلامانع است.