ایجاد یک صفحه اختصاصی از پیغام خطای 404   

از دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی
نسخهٔ تاریخ ‏۲۳ مهٔ ۲۰۱۶، ساعت ۰۹:۲۰ توسط Shmata (بحث | مشارکت‌ها)

(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به: ناوبری، جستجو

مقدمه

در این مقاله قصد داریم نحوه ایجاد یک صفحه اختصاصی از پیغام خطای 404 جوملا را آموزش دهیم. در ابتدا لازم است بدانیم صفحه خطای 404 چیست؟ در بسیاری از وب سایت ها خصوصا سایت هایی که با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا تولید شده اند یک صفحه برای نمایش آدرس های اشتباه تعبیه میگردد. صفحه خطای 404 زمانی که یک مطلب یا دسته بندی از حالت انتشار خارج شده یا URL ورودی توسط کاربران صحیح نباشد فراخوانی میگردد.

چهار قدم برای ایجاد صفحه اختصاصی پیغام خطای 404

  • ایجاد یک مطلب دسته بندی نشده ‘404’

شما می‌توانید یک مطلب دسته بندی نشده در جوملا به عنوان صفحه خطای 404 ایجاد کنید و در داخل آن متن دلخواه تان را بنویسید مانند متاسفانه صفحه مورد نظر شما یافت نشد یا صفحه ای که بدنبال آن می‌گردید حذف شده است. همچنین اگر لازم بدانید می‌توانید لینک‌های دلخوه‌تان در آن قرار دهید. به عنوان مثال لینک به صفحه‌اصلی سایت تان.‌

  • ایجاد یک آیتم منو از نوع مطلب صفحه 404 ای ایجاد کردیم

باید یک آیتم منو از نوع مطلب صفحه 404 ای که قبلا ساختیم ایجاد کنیم و سپس گزینه ذخیره و ماندن را بزنیم بعد از ذخیره سازی باید آدرس URL آیتم منو ایجاد شده را برای خودمان کپی کنیم مانند (index.php?optioYYYY) سپس منوی ایجاد شده را در حالت منتشر نشده قرار دهید و گزینه ذخیره و بستن را بزنید. توجه داشته باشید آدرس URL ای که کپی کرده‌اید را می‌توانید با Paste کردن در یک notepad حفظ کنید. در ضمن با Paste کردن این آدرس در مرورگر می‌توانید صفحه پیش فرض خطای 404 را مشاهده نمایید.

  • کپی کردن error.php در فولدر قالب پیش فرض سایت

به روت وب سایت تان بروید و از آدرس templates/system فایل error.php را کپی کنید و به فولدر قالب پیش فرض سایت تان Paste کنید. به عنوان مثال اگر نام قالب پیش فرض سایت‌تان joomlafarsi است فایل مذکور را باید در آدرس templates/joomlafarsi کپی نمایید.

  • تغییر error.php و ریدارکت به مطلب 404 ای که در مراحل قبل ایجاد کردیم

صفحه error.php را باز نمایید و کدهای زیر را بلافاصله در خط پائینی ‘Restricted Access’ قرار دهید.
توجه اگر نسجه جوملا شما 1.6 و 1.7 و 2.5 یا 3.X است لطفا از کد زیر استفاده کنید. <source lang="php " > if (($this->error->getCode()) == '404') { header('Location: /index.php?optioYYYY '); exit; } </source> اگر نسخه جوملا شما 1.5 است لطفا از کد زیر استفاده کنید. <source lang="php " > if (($this->error->code) == '404') { header('Location: /index.php?optioYYYY '); exit; } </source>


جمع آوری و ترجمه توسط :شهاب مطاع پور

Indent support.png
هر گونه سوال و یا مشکلی در این رابطه دارید، می‌توانید در انجمن تخصصی تیم جوملا فارسی جستجو کرده و در صورت عدم دریافت نتیجه مورد نظر، سوال جدیدی را مطرح کنید.
8.pngاستفاده از مطالب دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی با ذکر منبع ( دانشنامه جوملا فارسی ) و لینک مستقیم به http://docs.joomlafarsi.com بلامانع است.