آموزش ثبت کردن سایت در گوگل   

از دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی
پرش به: ناوبری، جستجو
[ویرایش]

حتما شما هم به دنبال راهی برای ثبت کردن سایت خود در کمترین زمان و با بهترین روش ممکن در گوگل هستید.

این روش با سایت‌های جوملایی سازگاری دارد و آن را کم تر از 5 روز در گوگل ثبت می‌کند و سایت‌هایی را که از SEO و بهینه بالایی بر خوردار هستند سریع تر ثبت می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم که تنظیمات SEO سایت خود را فعال کنید.

چند نکته:

  • سعی کنید سایت خود را تا حد ممکن بر روز رسانی کنید.
  • سئو سایت خود را بالا ببرید.
  • از قرار دادن مطالب و لینک‌های تکراری و غیر جذاب تا جایی که امکان پذیر است بپرهیزید.

  1. ابتدا آدرس https://www.google.com/webmasters را در مرورگر خود تایپ کنید.
  2. پس از بارگذاری کامل آدرس فوق، بر روی گزینه Sign in to Webmaster Tool کلیک نمایید.
  3. در این صفحه اطلاعات حساب کاربری گوگل خود را وارد کنید و سپس بر روی دکمه SIGN IN کلیک کنید. اگر حساب کاربری گوگل ندارید ابتدا با کلیک بر روی گزینه SIGN UP یک حساب کاربری بسازید.
  4. پس از ورود به بخش وب مستر گوگل، بر روی گزینه ADD A SITE کلیک کنید.
  5. در کادر باز شده Add a site، آدرس سایت خود را وارد نمایید و سپس روی گزینه Continue کلیک نمایید.
  6. در صفحه‌ای باز شده تب Recommended method را انتخاب کنید.
  7. با کلیک بر روی گزینه Download this HTML verification file، فایل با فرمت HTML را بر روی کامپیوتر خود دانلود کنید.
  8. درون پوشه اصلی هاست سایت خود توسط ابزار فایل منیجر یا نرم افزارهای اتصال FTP آپلود کنید. ( برای هاست ویندوز داخل پوشه wwwroot و برای هاست لینوکس درون پوشه public_html آپلود کنید)
  9. برای تایید صحیح آپلود شدن فایل گام دوم، بر روی لینک نمایش داده شده توسط گوگل که شامل نام سایت شما همراه با نام فایل آپلود شده در گام دوم است کلیک کنید. اگر فایل را صحیح آپلود کرده باشید عبارت google-site-verification همراه با نام فایل آپلود شده در مرورگرتان نمایش داده می‌شود.
  10. بر روی دکمه VERIFY کلیک کنید.

در مرحله بعدی باید یک نقشه از سایت خود تهیه کنید. برای تهیه نقشه مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا به سایت http://www.xml-sitemaps.com مراجعه کنید .توسط این سایت می‌توانید برای ۵۰۰ صفحه سایت یا وبلاگ خود بطور اتوماتیک و رایگان نقشه سایت ایجاد نمایید.
  2. در قسمت Starting URL نام سایت یا وبلاگ خود را وارد نمایید.
  3. در قسمت Change Frequency نوع به روز شدن سایت خود را انتخاب کنید، که برای به روز شدن روزان Daily ، ساعتی Hourly و … را انتخاب کنید . اگر سایت یا وبلاگ شما روزانه به روزرسانی می‌شود گزینه Daily را انتخاب کنید در غیر اینصورت گزینه هفتگی یا ماهانه را انتخاب کنید.
  4. در قسمت Last Modification تاریخ آخرین به روز رسانی سایت را وارد کنید و اگر مطمئن نبودید گزینه Use Server Response را انتخاب کنید .
  5. در قسمت Priority گزینه Automatically Calculated Priority را انتخاب کنید.
  6. روی گزینه Start کلیک کنید . بعد از کلیک کردن روی Start ، برنامه شروع به لیست نمودن سایت شما خواهد نمود که بنا به تعداد و حجم صفحات سایت شما مدت زمان متغیری طول خواهد کشید .
  7. پس از این عملیات چندین فایل برای دانلود با فرمت‌های متفاوت در اختیار شما قرار می گیرد که شما فایل sitemap.xml را دانلود نمایید.
  8. فایل sitemap.xml را در شاخه اصلی سایت خود آپلود نمایید . ( برای هاست ویندوز داخل پوشه wwwroot و برای هاست لینوکس درون پوشه public_html آپلود کنید)

حال باید فایل sitemap.xml را به گوگل معرفی کنیم :

  1. وارد ابزار وب مستر گوگل توسط اکانت گوگل خود شوید.
  2. بر روی تصویر سایت خود که به گوگل معرفی کردید کلیک کنید.
  3. حال بر روی گزینه Crawl و سپس Sitemap کلیک کنید.
  4. بر روی دکمه ADD/TEST SITEMAP کلیک کنید.
  5. در کادر ظاهر شده عبارت SITEMAP.XML را تایپ کنید و سپس بر روی دکمه Submit Sitemap کلیک کنید.
  6. اکنون منتظر باشید که فایل نقشه سایت شما توسط گوگل دانلود شده و آدرس‌های درون آن به مرور زمان در فهرست گوگل و در نتایج جستجوها نمایش داده شود در صورتی که مراحل را کامل انجام دهید، سایت شما به زودی در گوگل فهرست می شود.

این آموزش بسیار مهم است زیرا سایت شما را در موتور های جست و جو ثبت می‌کند و باعث افزایش آمار بازدید و همچنین افزایش رنک شما در گوگل می‌شود پس امیدوارم که این مطلب را به خوبی یاد گرفته باشید و مشکلات خود را با این آموزش رفع کنید.


تهیه کننده : علی رحمانی

ویرایش :

Indent support.png
هر گونه سوال و یا مشکلی در این رابطه دارید، می‌توانید در انجمن تخصصی تیم جوملا فارسی جستجو کرده و در صورت عدم دریافت نتیجه مورد نظر، سوال جدیدی را مطرح کنید.
8.pngاستفاده از مطالب دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی با ذکر منبع ( دانشنامه جوملا فارسی ) و لینک مستقیم به http://docs.joomlafarsi.com بلامانع است.